2021/03/30

Uppdatering inför vår och sommaren

Bästa medlemmar!

Här kommer lite information från styrelsen på våra tankar och idéer inför årets verksamhet på ön. Då vi i föreningen har mycket att förvalta så hoppas vi att ni gärna hör av er med det ni kan hjälpa till med; t ex ta hand om roddbåtarna, sköta om blommorna vid gångbron, se till badstranden och badbryggor, klippa gräset på ängen, osv.

Ett av föreningens projekt är att inför nästa säsong förbättra bryggan inne i Viken. Efter arbetet är klart och vi besiktat bryggan kommer nya båtplatsnummer att märkas ut. I samband med det kommer även bryggan vid gångbron att få en ny fördelning av båtplatser. Detta gör att inför nästa år måste varje båtplats flytta sin boj så att det stämmer med den nya platsindelningen. Allt detta för att få till bättre förtöjningsmöjligheter så båtarna inte ligger så tätt. Vi kommer att försöka samordna bojflyttning till några helger under april månad. Mer information kommer.

Utifrån väder och den pågående Covid-19 pandemin ser tankarna i stort ut enligt följande framöver (mer information kommer när vi närmar oss);

Maj: Gräsklippning och sjösättning av våra roddbåtar i Maren.

Juni: Arbetsdag och årsmöte. 
På Midsommar hoppas vi kunna återuppta det traditionsenliga Midsommarfirandet.

Juli: Föreningens grillfest på ängen.

September: Våra roddbåtar kommer att tas upp och ängen får sin sista putsning inför vintern.

Vi ses på ön!
Mvh Styrelsen