2015-04-09
FIBERLÖSNING NÄRMAR SIG – INFORMATIONSMÖTE DEN 5 MAJ

Vi i den s k fibergruppen har nu träffat några potentiella leverantörer och kommit fram till slutsatsen att den leverantör som kan erbjuda den bästa och säkraste lösningen är Telia Öppen Fiber.

Det är dock inte upp till oss i fibergruppen att fatta några beslut, men vi har nu blivit förhandsinformerade om att Telia Öppen Fiber kommer att dra igång en kampanj på bl a Tynningö och andra delar av Vaxholm. Kampanjen, som kommer att pågå mellan den 26 april och 14 juni, innebär att de som väljer att teckna sig under denna period kan göra det till en kostnad av 19900;- i st f 34 900; alternativt dela upp betalningen på 60 månader och då betala 357;-/mån. Men det krävs att minst 30% av ön fastighetsägare ansluter sig för att detta skall bli av!

Mer information om erbjudandet kommer Du att kunna läsa i den folder som Telia kommer att skicka ut direkt till Dig. Boka även in tisdagen den 5 maj kl 1900 för då kommer Telia att hålla ett informationsmöte på Bygdegården.

Förutom informationsfolder och informationsmöte ska Du inte bli förvånad om Telia kontaktar Dig personligen under kampanjperioden för under hela kampanjen kommer Telia att vara på plats på ön måndag till torsdag, kl. 15:00 – 21:00, söndagar, kl 11:00 -17:00.

Om Du redan nu vill kontakta Telia Öppen Fiber för att få veta mer går det bra att kontakta:

ANDERS SANDMAN

TEAMLEADER, OMRÅDESANSVARIG

Telia öppen fiber


+46 (0)72 204 20 69

 

Hoppas Du hakar på för då kommer Du att få

·         Blixtsnabbt internet, perfekt TV-bild och billig fast telefoni

·         Framtidssäker teknik helt okänslig för åska och fukt m.m

·         Fiberkabel utan mobila bredbandets kapacitets- och volymsbegränsning

·         Förbättrade möjligheter för företagande, distansarbete, övervakning, larm, vård i hemmet mm

·         Ett ökat värde på fastigheten med fiberanslutning och dessutom

·         Spara på dina månadskostnader

 

Mer om detta kommer Telia berätta för Dig vid informationsmötet den 5 maj!