2011/06/17

Glädje, entusiasm, öl och goda wraps!

Lördagen den 11 juni samlades 28 glada och arbetsvilliga Tynningöbor på ängen/fotbollsplan. Vädret var strålande liksom humöret på deltagarna. Bland det glada gänget återfanns både ”gamla” och nya Ö-bor. Tre timmars arbete hade vi framför oss och det var glädjande att se och höra det intresse och den entusiasm som präglade arbetsstyrkan.

Efter att arbetslag och uppgifter utdelats skyndade alla iväg till sina arbetsstationer. Dessa var bl a målning av föreningens olika bryggor, uppstädning av stranden vid gångbron inkl påfyllning av sand, uppfräschning av vänthuset på norra, mätning av rännan i viken, byte av anslagstavlor, förbättringar av gångbron, klippning av vass.

Efter tre timmar var det återsamling och ”avrapportering” av genomfört arbete. Allt hade inte hunnit slutföras men våra frivilliga krafter åtog sig att fullfölja efterhand. Vi kommer i närtid att se bl a mer sand på sandstranden, ett ännu fräschare vänthus, nya anslagstavlor på alla ställen mm.

Glada efter genomfört arbete bjöds det på goda wraps från Lottas krog och lämplig dryck därtill. Svag eller stark efter behag.




Stort tack till alla som på olika sätt bidrog till en mycket lyckad arbetsdag. Nu ser vi fram emot midsommarfesten och grillfesten den 16 juli.

Lasse Röckert
Ordf i LFV